Rumored Buzz on Opdruk

Wiki Article

Alweer erg tevreden around mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn brand op de verschillende kind blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden achieved het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Zelfs voor een klein job heeft Damaris industrieel major kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen door de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Het personaliseren van kleding satisfied borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden satisfied moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp satisfied naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking.

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het start off goed meegedacht about het bedrukken van onze kleding achieved brand's.

Heel blij satisfied het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede services :D Zeker aan te raden

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen satisfied borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

more info Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt prime en ook het Call met de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Stuur uw symbol of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg met u gegevens op via mijn Get in touch with pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen! Graag vermelden in welke grote u uw emblem of tekst geborduurd wilt hebben en om hoeveel stuks kleding het gaat.

Kies complementaire kleuren: Ik selecteer draadkleuren die goed passen bij de kleur van de kleding en je merkidentiteit.

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot satisfied reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij satisfied het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Report this wiki page